Kehostudio luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikka Kehostudio

Luonnonkosmetiikka – luonnollista hehkua

Mitä on luonnonkosmetiikka?

Luonnonkosmetiikassa kukat tuoksuvat, yrtit hoitavat ja kasviöljyt suojaavat käyttäjäänsä päästä varpaisiin. Tarjoamamme luonnonkosmetiikka noudattaa luonnonkosmetiikkakriteereitä, jossa luonnon aarteet jalostuvat hellävaraisiksi ja monipuolisiksi kosmetiikkatuotteiksi. Kehostudio verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman laadukasta luonnonkosmetiikkaa!

Verkkokaupan valikoimassamme olevat luonnonkosmetiikkatuotteet ovat 95% luonnontuotteita, jotka eivät sisällä silikooneja tai parabeeneja. Kaikki verkkokaupastamme löytyvä luonnonkosmetiikka on 100% vegaaneja ja tuotettu vastuullisesti.

Täältä löydät LUUV -luonnokosmetiikka valikoimamme

Mistä syntyy LUUV -luonnonkosmetiikka?

LUUV luonnonkosmetiikka on tehty puhtaasta rakkaudesta luontoa ja sinua kohtaan. Oli etsinnässäsi sitten shampoo, suihkugeeli tai vartalovoide – löydät uuden suosikkisi luonnonkosmetiikka valikostamme.

Hänen ansiosta tunnet itsesi hyvin, hän rohkaisee sinua olemaan parempi ja kauniimpi. Se on kuin rakkautta ensisilmäyksellä. LUUV on moderni ja rohkea luonnonkosmetiikkabrändi, joka kunnioittaa luontoa ja perinteitä. Luonnonkosmetiikkatuotteet soveltuvat myös vegaaneille.

Täältä löydät Magrada -luonnonkosmetiikka valikoimamme

Luonnonmukainen huulivoide, saippua, kuorinta tai öljy? Magrada -luonnonkosmetiikkasarja tarjoaa laajan valikoiman luonnonmukaista kosmetiikkaa!