Kavitaatio

Laitteen avulla tuotettavat matalataajuiset ultraääniaallot tehoavat rasvakudokseen aiheuttamalla niin kutsutun kavitaation eli mikroskooppisen pienten kuplien muodostumisen (latinaksi Cavitas – tyhjyys). Kuplat laajenevat, pehmentävät rasvaa ja hajottavat adiposyytin (rasvan solujen) kalvoa.

Näin rasvan varastointimahdollisuudet heikentyvät eikä tällä tavoin käsitellylle alueelle keräänny rasvaa. Valitsemalla tietyntyyppiset ultraääniparametrit, hajottava vaikutus voidaan suunnata vain rasvasoluihin. Vapautuneet triglyseridit, joista rasvasolut koostuvat,  poistuvat solujen ulkopuolelta luonnollisten aineenvaihduntaprosessien avulla. Kavitaatiotoimenpide on itsessään yksinkertainen ja täysin kivuton.

Vaikutus on nähtävissä jo heti ensimmäisten hoitokertojen jälkeen: rasvakertymät ongelma-alueella vähenevät jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen 2-5cm. Seuraavan viikon aikana vaikutus tehostuu. Eräs kavitaation merkittävä seuraus on verenkierron paraneminen ja sen fibroplasteja stimuloiva vaikutus, mikä parantaa ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Kavitaatio kannattaa yhdistää paineluterapiaan ja laitteella tehtävään imukuppihierontaan tai käsin tehtävään hierontaan rasvasolujen hajoamistuotteiden poistumisen nopeuttamiseksi ja tehostamiseksi lymfakierron kautta. Useammasta hoitokerrasta koostuvan hoitojakson avulla saadaan rasvaimua muistuttava vaikutus.

Täältä voit ostaa 10-kortin kavitaatiohoitoon!

Processed with VSCO with a5 preset