Kehostudio

Kehostudio – turvallista ja tehokasta rasvanpolttoa! Miltä kuulostaisi pysyvästi kiinteämpi ja sädehtivämpi olemus? Me kaikki tiedämme, että vartalossa on tiettyjä kohtia, joiden ympärysmitta ei tunnu vähenevän. Näihin alueisiin ruokavalio ja liikunta eivät tunnu tehovan – rasvakertymiä voi olla esimerkiksi polvissa, lantiossa, vatsassa tai käsivarsissa. Tutustu Kehostudion laitehoitoihin, jotka mahdollistavat kivuttoman, turvallisen ja tehokkaan kohdennetun rasvanpolton.

Pysyvään elämäntapamuutokseen ja hyvinvointiin tarvitaan kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat elintavat. Kehostudiossa hoito-ohjelman lisäksi saat tavoitteitasi tukevat ruokavalio-ohjeet. Kehostudio-ohjeita on helppo noudattaa. Uskon kikkailun ja ihmediettien sijaan puhtaisiin raaka-aineisiin, säännölliseen ruokailurytmiin ja satunnaiseen herkutteluun. Kehostudio-ruokavalion sisältämät raaka-aineet ja reseptit soveltuvat koko perheelle. Kehostudiosta saataviin laitehoitoihin ja ruokavalioon kannattaa yhdistää myös oikeanlainen liikunta.

Kehostudio tarjoaa sinulle valikoiman erilaisia hoitoja juurin sinun tarpeisiin, klikkaamalla linkkiä pääset kuvaukseen:

Hifu Lifting

Ihoa kiinteyttävä Hifu-hoidon teknologia perustuu ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan tehokkaasti ja tarkasti kohdistettua kudokseen. Hifu-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja kiinteyttää kudosta. Hoito sopii erittäin hyvin roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen.

Transion

Kehostudion Transion Professionalissa on 20 kumityynyllä varustettua elektrodia, jotka siirtävät lihaksiin edeltävästi säädettyjä matalan taajuuden sähkösykkeitä, jotka supistavat ja rentouttavat lihaksia tietyssä rytmissä.

Lipo Laser

Zlimline Lipo Laser perustuu uuteen laserlipolyysi-teknologiaan, jossa selluliittia tasoittavana, rasvaa vähentävä ja kehoa muokkaavana hoitoa käytetään matalataajuista laseria. Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen Kehostudiossa.

Kavitaatiohoito

Laitteen avulla tuotettavat matalataajuiset ultraääniaallot tehoavat rasvakudokseen aiheuttamalla niin kutsutun kavitaation eli mikroskooppisen pienten kuplien muodostumisen (latinaksi Cavitas – tyhjyys). Kehostudion kavitaatiohoidossa kuplat laajenevat, pehmentävät rasvaa ja hajottavat adiposyytin (rasvan solujen) kalvoa.

RF- ja miostimulaatio -kasvohoito

Kehostudio tarjoaa myös kasvohoitoja. Kollageenikudokset löystyvät iän myötä ja sen seurauksena ihon kimmoisuus vähenee, ihoon syntyy ryppyjä ja juonteita. Kehostudion ihoa kiinteyttävässä hoidossa ihoa lämmitetään syvältä niin sanotulla Termage-hoidolla ja ihon kollageeni- ja elastiinisäikeitä uudistetaan tehokkaasti.

Miostimulaatio kasvoille

Miostimulaatio tarkoittaa lihasten normaalin toiminnan ennalleen palauttamista heikkojen virtaimpulssien avulla. Sähkövirran kulkeutuessa kudosten läpi aineenvaihduntaprosessit nopeutuvat, soluvalkuaisten tila muuttuu ja lihakset supistuvat.

Kehostudio – turvallista ja tehokasta rasvanpolttoa! Tervetuloa!